We zijn samen onderweg.
We groeien samen.

Helma van de Rakt

Dit ben ik.

Helma van de Rakt.
Ik hou van de natuur, van fotograferen, van bezig zijn in de natuur en van blijven ontwikkelen.

Mijn hele leven lang groei ik al op Natuurlijke wijze, al begreep ik dat later pas.
Altijd al keek ik naar mensen, en wilde ik graag het waarom begrijpen van gedrag en situaties.
Van nature ben ik een creatieve denker en ik ben graag in de natuur, omdat dan het praten en puzzelen samen zo makkelijk gaat. Je bent dan namelijk in beweging en dat doet meteen wat met je hoofd en interne systeem.

Door de jaren heen heb ik veel geleerd over menselijk gedrag en systemen door trainingen, cursussen, lezen en door het leven. Alles bij elkaar heeft dat geleidt tot mijn eigen praktijk 5A.

Ik deel de mening van Aristoteles: ieder mens is van nature nieuwsgierig. Vanuit deze nieuwsgierigheid volgt vanzelfsprekend de wens tot groei en ontwikkeling. Zo prachtig vind ik dat!

Waar de naam “5A” vandaan komt?
“5” omdat ons gezin mijn basis is, met onze 5 zonen.
“A” omdat ik nu tijd en ruimte heb voor Andere mensen buiten ons gezin.
Coach voor natuurlijk groeien… Ik hou van Natuurlijk groeien met de hulp van de natuur, en je eigen natuur. In de praktijk kunnen mensen terecht van 5 tot 85 jaar, omdat Natuurlijk groeien fijn is om samen te doen.

De boom in mijn logo was voor mij heel vanzelfsprekend, het is belangrijk dat je goede wortels ontwikkeld zodat je stevig kunt staan. Met mijn camera vind ik het heerlijk om groei- of genietmomenten vast te leggen.

Graag tot ziens, ik kijk uit naar onze ontmoeting!

© Copyright - 5A Helma van de Rakt