Alle activiteiten op een rijtje:

Frisse Neus wandeling

  • iedere 1e woensdag van de maand, om 9.30 uur vertrek vanaf de Kriekeput in Herpen/Schaijk.
  • iedere 2e woensdag van de maand, om 9.30 uur vertrek vanaf ‘bij m’n zus’, Maxend 75 in Nistelrode.
  • iedere 3e woensdag van de maand, om 9.30 uur vertrek vanaf de parkeerplaats van Vakantiepark Zevenbergen, Vergaertweg 4 in Heesch. (ingang is aan wat vroeger ook wel bekend was als “de Zevenbergseweg”)
  • iedere 4e woensdag van de maand, om 9.30 uur vertrek vanaf manege de Drie Linden in Zeeland.
  • indien er een 5e woensdag in de maand is, om 9.30 uur vertrek vanaf de bosrand op het einde van de St. Annastraat in Schaijk. Na afloop is er gelegenheid om koffie op thee te drinken bij 5a, op de Gagelstraat 5 in Schaijk.

Deelname aan de wandeling is gratis, consumpties na afloop zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig. Indien u vaker graag deelneemt aan de Frisse Neus wandeling, is het mogelijk om toegevoegd te worden aan een groepsapp. Hier kan bijvoorbeeld gevraagd worden of het mogelijk is om samen te rijden. Ook worden foto’s van de wandeling gedeeld indien gewenst. Neem hiervoor gerust contact op met mij. Graag tot ziens in de Magische Maashorst!

Bosavontuur!

Als er aanmeldingen komen dan we op Bosavontuur! op woensdag. Vertrek is dan om 14.30 uur op de parkeerplaats van de St. Annastraat in Schaijk. Zorg dat je in geschikte uitrusting paraat staat. (laarzen of oude gympen of oude schoenen, kleren die vies mogen worden. Misschien droge sokken mee?) Vindseltas en verderkijker mee? 😉

Bijdrage: 7,50 euro per persoon, breng je zelf fruit en drinken mee? Ik hoor graag of je op avontuur wil! Via een berichtje op Tel: 06-36114581 of via: info@5a-kindercoach.nl

SprokkelKunst

Wil je graag SprokkelKunst maken met Cindy en mij? Neem dan contact op met mij.

Via mail naar: info@5a-kindercoach.nl of een berichtje via: 06-36114581