Trots en fier opgericht naar de zon

Trots en fier opgericht naar de zon

Wilt u contact?

Telefonisch plannen we dan een afspraak. In dit kennismakingsgesprek hebben we tijd om te bespreken wat er speelt en wat ik voor u kan betekenen. Dit kan bij mij in de praktijk of bij u thuis plaatsvinden. Het gesprek duurt maximaal 45 minuten en kost 45 Euro.

In dit kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie.

Omdat iedere situatie uniek is, zal ook de manier waarop we besluiten de situatie aan te pakken uniek zijn: passend Maatwerk voor uw situatie. Het kan zijn dat ik u een aantal keren alleen ontmoet, en daarna met uw partner samen. Of dat ik u samen met uw kind ontmoet. Misschien een aantal keer alleen met uw kind, en u als ouder(s) apart. Of dat school betrokken wordt in de begeleiding. Ook besluiten we waar de ontmoetingen plaatsvinden en hoelang we elkaar zien. In de praktijk, in het bos, bij u thuis, of eventueel op school. Maatwerk wat past.

Mijn telefoonnummer is: 06-36114581
Mijn mailadres: praktijk@5ahelmavanderakt.nl

Een korte vraag?

Voor korte vragen of verzoek om tips kunt u bij me terecht tijdens een korte informele wandeling. Neemt u telefonisch of via app of mail contact met me op dan vinden we vast een geschikte tijd en plek.

Soms kun je niet meer

Soms kun je niet meer

Coaching of behandeling?

Soms is een situatie gegroeid tot een probleem of blijkt het toch complexer dan in 1e instantie leek. Dan is er meer nodig dan een aantal keren begeleiding of coaching. We spreken iedere keer af wanneer de volgende keer zal zijn, met de vraag die dan belangrijk is om aan te pakken.

Met ingang van 1 januari 2019 komen bijeenkomsten volledig voor eigen rekening.