Bosavontuur! of SprokkelKunst?

Bosavontuur! op woensdag… van 14.30 – 17.00 uur

Weet je wat het mooiste is van het Bosavontuur!…? Eigenlijk weet níemand wát er precies gaat gebeuren tijdens een avontuur in de Magische Maashorst… Er zijn al zoveel geheimzinnige dingen gebeurt door de eeuwen heen. Iedere keer is weer een verrassing.

Pas leerden we elkaar beter leren kennen met grappige kaartjes… Terwijl we in een boomhut lekker fruit aten en wat dronken hebben we van elkaar geleerd wat slim is om te doen als je wordt gestoken door een wesp als je niets bij je hebt. Dat is leren: ‘voor jezelf zorgen’ en we leren ook nog veel ‘weet’dingen, want iedereen ‘weet’ andere dingen. We oefenen samen dingen die we misschien eigenlijk niet durven… maar het toch doen! Op Natuurlijke manier leren ván en mét elkaar weerbaarheid en sociale vaardigheden. Dat vind ik het mooiste wat er is! Terwijl we gewoon samen op avontuur zijn, hoe heerlijk is dat…

Als je de héle tijd heel irritant in je nek wordt gekriebeld met een lange grasspriet… Is dat pesten of niet? Is dat voor iedereen hetzelfde? We hadden een samen een oplossing bedacht: de een zou ‘stop’ zeggen, en de ander zou dan stoppen. (dat noemen ze ook wel: sociaal emotionele vaardigheden leren met en van elkaar.) Super Bosavontuur!

Ga je mee? Stuur dan een berichtje naar: info@5a-kindercoach.nl of: 06-36114581

Bosavontuur! is voor kinderen van 5 tot 85 jaar en kost 7,50 euro per persoon. Van 14.30 tot 17.00 uur gaan we op pad. (meestal is die tijd te kort…) Een avonturier gaat altijd zorgvuldig uitgerust op pad. Daarmee bedoel ik geschikte kleding en schoenen of laarzen of waterschoenen? Enne… daar horen natuurlijk ook drinken en fruit bij. Misschien nog een tas voor ‘vindsels’ van onderweg of een ‘verderkijker’ of een kompas? We ontmoeten elkaar op het einde van de St. Annastraat in Schaijk. Ga je mee?

Bosavontuur! Schaijk: op woensdag. (Als er minimaal 5 aanmeldingen zijn dan gaan we!)

 

SprokkelKunst

Cindy kan heel goed knutselen, en ik hou van Natuurlijk leren. Daarom vinden wij allebei SprokkelKunst zo leuk! Ik heb altijd wel goede ideeën, net als Cindy… Maar dan?… Cindy weet heel veel van materialen, zo we genieten er allebei iedere keer van! Omdat elkaar inspireren zo heerlijk werkt voor iedereen.

Tijdens SprokkelKunst maken gebeurt van alles, je ontdekt bijvoorbeeld waar je heel goed in bent, wat je nog niet wist… Of dat je eigenlijk heel creatief bent, of graag samenwerkt. Vaardigheden worden geoefend. Of heeeeel moeilijk (en knap!) je geduld oefent terwijl je aan het wachten bent tot de lijm droog is bijvoorbeeld. Zelfs als je leuke dingen doet samen, kun je leren! Dat heet Natuurlijk leren, dat vind ik het mooiste wat er is.

Wil je graag een keer SprokkelKunst maken met ons? Met je mama, papa, oma, opa, zus of broer, vriend of vriendin? Je krijgt ranja of thee met een koeoeoeoekje, én natuurlijk een gezellige knutselmiddag in goed gezelschap. Met Cindy spreken we precies af wanneer en welke tijd en aantal personen en wat de kosten zijn en zo.

Stuur een berichtje naar: info@5a-kindercoach.nl of naar: 06-36114581.

Graag tot ziens!

Wat durf jij?

Drukwerk